Mogelijkheden

Onze kookstudio is een prachtige ruimte. Groot, maar toch intiem. Een kookstudio met alle benodigdheden om het beste in uzelf naar boven te halen. Maar de kookstudio kan ook voor andere doeleinden worden gehuurd. Zo kunt u de ruimte reserveren voor vergaderingen of andere workshops. Bijvoorbeeld voor als u nog een geschikte ruimte zoekt. Daarnaast beschikken we over een extra vergaderruimte met beamer. Deze ruimte is uitermate geschikt voor presentaties (+/- 15 pers). Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen via info@kookstudioriel.nl.

Overnachten:

boerensuiteDaarnaast werken wij samen met het gastenverblijf De BoerenSuite.  Dus wanneer u geen zin meer heeft om na het koken naar huis te rijden, kunt u overnachten in de BoerenSuite. Voor meer informatie over de BoerenSuite kunt u terecht op de website: www.boerensuite.nl en op onze pagina over de BoerenSuite.

Cadeaubonnen:

KnipselWat is er nou leuker en origineler om te geven dan een kookworkshop? Gezellig samen koken, onder het genot van een drankje. Het ideale cadeau voor verjaardagen en andere dagen wanneer u iets te vieren heeft! Hier vindt u meer informatie over de cadeaubonnen.